Curăţenie generală

O casă curată este o casă fericită. Indiferent că staţi la apartament sau la casă este posibil să nu aveţi cele 2-3 ore pe zi pentru a menţine casa curată. Pentru multe persoane sau companii din Iasi, firma de curaţenie este o soluţie. Alţii, apelează la o firmă de curăţenie doar ca şi o opţiune când este necesară o curăţenie generală, astfel încât aceasta să să pastreze în cea mai mare parte a timpului.

Deasemenea, o casă curată înseamnă şi un mediu sănătos de trai fară microbi şi bacterii. Pentru aceasta, în procesul de curăţenie trebuiesc implicate produse profesionale pentru a distruge toti germenii şi bacteriile.

Cea mai simpla modalitate de efectuare a unei curăţenii generale in Iaşi se poate realiza prin simpla apelare a telefonului către firma noastră de curăţenie. Putem stabili un plan general pentru curăţenie în toată casa ca mai apoi aceasta să fie menţinută prin vizite săptamânale la preţ redus, pentru menţinere. Proprietarii de case sau apartamente au nevoie de sarcini de nivel redus, pentru a menţine casa curată până la următoarea vizită. De exemplu, ştergerea podelelor la 2-3 zile care nu trebuie să dureze mai mult de 15 minute pentru a menţine casa curată.

PREŢURI ÎNCEPÂND de la 6 RON/m² – Programări la telefon: 0739 600 999

Programare online

    Call Now Button