Curățenie după constructor

Serviciile de curăţenie după constructor sunt foarte importante in Iaşi. Atunci când o echipă demarează un proiect de construcţie legile României îi obligă să facă curăţenie la locul de muncă, după anumite standarde. De aceea majoritatea firmelor apelează la o firmă de curăţenie din Iaşi deoarece aceasta poate asigura că zona este curăţată în conformitate cu codul.

PREŢURI ÎNCEPÂND de la 6 RON/m² – Programări la telefon: 0739 600 999

Experienţa constituie un avantaj

Există mai multe aspecte care trebuiesc luate în considerare pentru a se asigura că firma de curăţenie efectuează serviciul în conformitate cu standardele.

De exemplu, fiecare tip de construcţie rezidenţială sau comercială are o nevoie specifică de curăţare. Dacă sunteţi în căutarea angajării unei firme de curaţenie după construcţie in Iaşi, este important să alegeţi o companie cu expertiză şi experienţă în curăţarea unui şantier de construcţii.

Aqua Cleaning se numără printre singurele companii de top de curăţare după constructor din Iaşi care are experienţa şi aptitudinile necesare pentru a curăţa orice santier de construcţii.

Atenţi la detalii

În cele mai multe cazuri, curăţarea după constructor a unui apartament sau a unei case din Iaşi este mai simplă decât a unui şantier de construcţii.

La Aqua Cleaning, echipajul nostru de curăţare după constructor se va ocupa de tot, inclusiv lucrurile simple cum ar fi aspiratul şi spălatul, precum şi sarcini mai complexe, cum ar fi îndepărtarea insectelor sau pânzelor de paianjen din exteriorul sau interiorul instalaţiei. Vom curăţa, deasemenea, toate dulapurile, garajul şi alte spaţii de depozitare. Vom şterge praful şi totul va străluci, vom da strălucire tuturor aplicelor, mobilerului, aruncăm chiar şi resturi mari de gunoi sau moloz.

Toate aceste servicii şi nu numai sunt incluse din momentul semnării contractului de curăţare după constructor. Suntem bucuroşi să vă ajutăm!

Programare online

    Call Now Button