Curăţenie birouri

Oferim o gamă completă de servicii pentru birourile din Iaşi, corporaţii dar şi companiilor mici. Practicăm abonamente lunare la costuri eficiente, servicii excelente, precum şi o gamă largă de reduceri. Recunoscută ca fiind una dintre firmele de top de curăţenie a birourilor din IAŞI, Aqua Cleaning vă oferă opţiuni pentru toate nevoile dumneavoastră de curăţare comerciale.

PREŢURI ÎNCEPÂND de la 6 RON/m² – Programări la telefon: 0739 600 999

Servicii detaliate

Serviciile noastre de curăţenie pentru birouri consistă din activităţile normale de zi cu zi: ridicarea gunoiului, ştergerea podelelor cu mopul, aspirarea covoarelor, ştergerea geamurilor de interior-exterior cât şi curăţarea grupului sanitar. Preţurile sunt calculate în funcţie de frecvenţa serviciilor de curăţare, mai exact numărul lor pe luna/an.

Iată câteva dintre opţiunile pe care le oferim birourilor din Iaşi:

– curăţare zilnică / ridicare gunoi;
– aspirarea şi ştergerea podelelor cu mopul folosind produse de curăţare cu PH neutru;
– maturarea spaţiului din afara biroului;
– spălarea geamurilor din interior şi exterior;
– ştergerea calculatoarelor de praf;
– curăţarea grupului sanitar, de exemplu, dezinfectarea şi lustruire toalete, pişoare, oglinzi şi chiuvete, spălatul podelelor şi înlocuirea consumabilelor;
– curăţare podele, lustruire cu ceară.

Satisfacţia clientului

La Aqua Cleaning ştim că timpul de curăţare al birourilor este scurt în timp ce încercaţi să conduceţi compania, de aceea firma noastră îşi sprijină clienţii, lasând o primă impresie excelentă. Prin urmare, dorim să ne asigurăm că livrăm un serviciu optim şi de durată, nu dorim să primim observaţii, precum: geamuri pătate sau pete de noroi pe covor. Aici la Aqua Cleaning ne vom poziţiona deasupră firmelor de curăţenie din Iaşi pentru că noi, pur şi simplu, oferim cele mai bune servicii profesionale şi mereu urmărim satisfacţia clientului.

Serviciile noastre se extind dincolo de rutina operaţională de curățare birourilor din Iaşi şi suntem obişnuiţi şi cu momente în care clienții noștri au nevoie de mai mult de la noi, iar noi suntem mai mult decât dispuşi și capabili să îndeplinim nevoile lor de fiecare dată. De exemplu, dacă aveți nevoie de servicii de curăţenie după o renovare, Aqua Cleaning are personalul și echipamentul necesar pentru a îndeplini aceste atribuții.

Deasemenea, flexibilitatea și devotamentul nostru pentru calitate poate fi unul dintre multele motive pentru care atât de mulți clienți high-end au încredere în noi oferindu-le servicii de curăţare a birourilor; localnicii din judeţul Iaşi știu că serviciile cu adevărat de încredere sunt greu de găsit!

Programare online

    Call Now Button