Covoare, mochete, tapițerii

Suntem dedicaţi furnizării serviciilor profesioniste şi complete! De asemenea, oferim servicii de curăţenie după constructor cât şi servicii de curăţenie generală in apartamente sau case. Judeţul Iaşi are peste 300.000 de locuitori, iar noi ne dedicăm acestora prin oferirea de servicii de curăţenie ce se transformă în sănătate şi într-o viaţă mai bună.
La Aqua Cleaning performanţa e cea mai importantă, de aceea încercăm să depăşim standardele, oferind servicii de cea mai înaltă calitate.

Siguranţă

Personalul nostru este instruit în mod corespunzător pentru evitarea pericolelor fizice la locul de muncă. Ei au fost instruiţi să evite şi să prevină: expunerea la radiaţii, câderi la urcare/coborâre, accidente cu maşinile de lucru, leziuni ergonomice cât şi alunecări. Este responsabilitatea noastră de a ne asigură că procedurile sunt respectate cu stricteţe.

Suntem ECO

Noi alegem produse ce sunt mai puţin periculoase pentru a reduce impactul asupra mediului. Curăţarea verde este importantă pentru Aqua Cleaning şi de aceea folosim produse care:

  • sunt biodegradabile;
  • au toxicitate scăzută;
  • au compus organic volatil conţinut scăzut;
  • au ambalaj redus.
  • Atunci când alegeţi Aqua Cleaning pentru nevoile dumneavoastră de curăţenie puteţi fi siguri că veţi beneficia în mod constant de servicii excelente, în timp util, şi la un preţ competitiv.

Call Now Button